Roy van der Ven

trainer/COACH

‘No relationship in the universe is more important than your relationship with the Self – all others stem from it.’ – Elliott Hulse

Toen ik tijdens mijn periode als hockeyer kennis maakte met krachttraining kwam ik erachter, dat een krachtig lichaam ervoor zorgt, dat je op elk gebied krachtiger in het leven komt te staan. Dat geldt dus niet alleen op fysiek en mentaal gebied, maar ook gevoelsmatig. Na mijn studie Communicatie heb ik me ingezet voor het op de kaart zetten van The Fit Zone. Ik kreeg meer en meer gevoel voor waar mijn kracht ligt en waar ik energie uit haal als persoon. Dat vertaalde zich naar opleidingen, een bredere visie en een sterke ambitie als trainer en coach.

Voor mij is er niets mooier dan het gevoel, dat iemand krijgt wanneer diegene fitter wordt, een bepaald gewicht tilt, of juist vet verliest. Wat dit gevoel en resultaat met iemand doet, laat zich voelen op alle vlakken in het leven, zoals sterker in je schoenen staan of meer voor jezelf opkomen. Dat vind ik prachtig om te zien en terug te krijgen als coach.

Ik vind het essentieel, dat we vanuit jouw intrinsieke wens aan de slag gaan. We zoeken samen naar je uitdaging. Plezier hebben in wat je doet en je comfortabel voelen om je eigen grenzen aan te geven; dat staat bij mij voorop.

“Roy is geen militaristische drillkoning; hij traint juist met rust en aandacht. Daarmee bereikt hij dat je gemotiveerd blijft en je je grenzen opzoekt waar dat kan. Het resultaat: alsmaar fitter en sterker!” ~ Nienke Vette