Thomas van Geelen

COACH EN DIËTIST

‘Kijk niet naar waar andere mensen zijn, maar waar je zelf begon en bent gekomen.’

Aan het eind van mijn studie wist ik, dat ik niet fulltime als diëtist wilde gaan werken. Wat ik sowieso niet wilde, was werken in loondienst in een doorsnee diëtisten functie. De benadering, die ik vanuit school had meegekregen, had mij nooit aangesproken. Voor mij was de insteek met deze studie om werk te vinden in de sport en daarin moest bij voorkeur niet alleen voeding maar ook krachttraining een rol spelen.

Ik had Tijke bij mijn toenmalige sportschool leren kennen; we hadden al snel een klik, zowel persoonlijk als professioneel. Toen hij mij vertelde dat hij bezig was een private gym op te zetten en hij daarin een belangrijke rol voor mij zag was de keuze snel gemaakt. Het was voor mij de definitie van een gespreid bedje. Wat is een betere plek om als ondernemer te beginnen dan een werkplek waar de filosofie een weerspiegeling is van je eigen visie. Alles kan gezegd worden, zowel op persoonlijk vlak als professioneel. Elke opvatting wordt op kritische wijze onder de loep genomen en bediscussieerd, waar er altijd respect is voor de ander zijn opvattingen.

“Thomas voelt per training aan tot hoe ver ik kan en wil gaan, houdt rekening met mijn energieniveau en beperkingen, maar motiveert je toch om elke keer dat stapje extra te doen. Nu is sporten en bewegen leuk geworden en Thomas een goede vriend.”~ Koen de Bruijn